lauantai 16. toukokuuta 2015

Kesä hiipii terassillekin

Heippa kaikille pitkästä aikaa! Tuntuu, että olisi vierähtänyt vuosia vaikkei ihan niin pitkää aikaa ole kulunutkaan. Minun työkokeilu teatterilla rullaa mukavasti eteenpäin ja saan näpertää joka päivä työkseni jotain kivaa käsilläni. Toki teatteriemännän pestiini kuuluu paljon muutakin, mutta erityisen onnellinen olen käsillä tekemisestä.

Nyt sitten kuitenkin otsikon aiheeseen, eli kohinalla saapuvaan kesään ja viimein (2 vuoden jälkeen) edistyvään terassiimme. Kalustuksesta olen haaveillut jo kauan, mutta ensimmäinen kesä hurahti masu pystyssä ja toinen kesä typykkää viihdyttäen, ei siinä oikein aikaa jäänyt auringosta tai mistään muustakaan kesäisestä nuttimiseen. Nyt tilanne on toinen kun tyllerö viihtyy jo hetkiä omissa leikessään ja on alkanut nukkuakin säännöllisesti.Pöytä meillä on ollut jo kaksi kesää terassilla ja maali onkin jo alkanut lohkeilla osittain irti, se kaipaaakin nyt pientä kohennusta kun sai uutuuttaan kiiltäviä kevereita rinnalleen. Pitkään olimme varmoja, että pöydän kanssa tulee ainakin yksi penkki, eilen Ikeassa kuitenkin päädyimme neljään käsinojalliseen ja kahteen käsinojattomaan versioon. Testiksi nappasin mukaani myös aurinkokennolla varustettuja led-valaisimia ja ne näyttävät oikein kivalta. Tilasin heti ripustuksen jäljkeen vielä yhden pienen mintun veäisen lisää, mutta aloin jo nyt haaveilla koko päydän pituudelta ulottuvista palloista.Kaiteet etenevät myös hyvää vauhtia nyt kun satsasimme maaliruiskuun. Kaiteetkin ovat ehtineet odotella pressun alla sen pari vuotta. Aurinkokatteen jälkeen olevaan tyhjään tilaan on tulossa tälle kesälle riippukeinu ja tulevaisuudessa muutama aurinkotuoli. Saunan vilvoittelu penkkejä hankittiin toistaiseksi kaksi, mutta niitäkin hankitaan tulevaisuudessa mahdollisesti useampi. Penkkien sijoittelukaan ei ole vielä täysin varmistunut. Ruokapöydän viereen toiselle puolelle (ei näy kuvassa) on hankittuna muovirottinkinen löhöily ryhmä jota voi tarvittaessa hyödyntää myös ruokailuun. Siitä napsin kuvia, kunhan ehdimme sen kasaamaan.
Nämä  vilvoittelu tuolit testattiin jo eilen, ja oikein mukavat ovat. Voitteko uskoa kuinka innolla odotan alkavaa kesää!?

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! <3 Teillä on kyllä hurjasti terassipinta-alaa! Kalusteiden suhteen on hyvin samanmoisia ajatuksia kuin täälläkin. Meidän pitäisi hankkia ainakin uusi pöytäryhmä, ehkä yksi aurinkotuoli myös. Sohvaryhmän koitan saata tehtyä perinteisistä kuormalavoista. Ensin täytyisin kuitenkin JONKUN tehdä pergola/patio valmiiksi, että olisi paikka minne sijoittaa kaikki kesäkalusteet... x) Mutta niin, aivan IHANAA että kesä tulee! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kristiina! ❤ Varmaan on joskus tullutkin mainittua että terassin piti päättyä tuohon valokatteeseen, mutta päätettiin laajentaa sitä ja ei ole kyllä kaduttanut, tilaa on vaikka vähän tanssia :) Minunkin piti aluksi nikkaroida sohvaryhmä itse, mutta sitten sopivan löydyttyä valmiina tulin laiskaksi ;) Meilläkin on kasapäin hommia sille JOLLEKIN, taitaa olla kiireinen heppu näin kesäisin :D

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)