maanantai 23. maaliskuuta 2015

Makuuhuoneen kevät

Kevät iski taas tähänkin torppaan ja nyt tuntuu, että joka huoneessa pitäisi olla vaihtamassa jotain. On se kumma millainen vaikutus tuolla keväällä ja lisääntyvällä valon määrällä voi olla ihmiseen.

Ihan alkujaan tämä tarina alkaa kyllä jo joulukuusta, kun sain lahjaksi Annon vaaleanharmaan pussilakanan. Ajattelin ostavani toisen joulun jälkeen. Ajatuksen tasolle se jäikin sillä joulun jälkeen kyseinen väri oli kaikkialta loppu. Aikani etsin toista paria kunnes muutama viikko sitten päätin testata Hennesin vastaavaa pussilakanasettiä. Värit sopivat oikein hyvin toisiinsa, vaikea huomata eroa jos ei tiedä. Kävipä vielä niin, että rakastuin vielä enemmän tuohon Hennesin versioon, siellä kun on napit helmassa ja matskukin on hitusen paksumman oloista. Noista napeista vielä sen verran, että meillä pursuaa peitot joka aamu ulos pussilakanan jalkopäästä, siksi mä sydän napit <3

Tässä tarina pussilakanoiden takana, joista sitten lähti koko keväinen raikastus rullaamaan. Mikään ei näyttänyt enää kivalta ja aikaisempi makkarin runsaus alkoi tulla korvista ulos. 

Tämän kevään ja kesän vaihtolistalla ovat vielä kattovalaisin ja toinen yöpöydistä (valkoinen).
Valaisimeksi olen ajatellut jotain ihan simppeliä roikka tyyppistä ratkaisua ja yöpöytä on katsottu jo aikaa sitten valmiiksi Ikeasta.  Eriparisuus jaksaa edelleen vain viehättää minua.
 Yöpöydällä näkyviä Z:toja olen pitkään kaavaillut tuohon seinälle meidän nimikirjaimien kanssa (nimikirjaimet vilahtivat siinä postauksessa jonka linkkasin tolla ylempänä), mutta sekin vain on jäänyt tärkeämpien asioiden ja arjen jalkoihin. En kuitenkaan ollut ihan ajatuksella harkinnut kiinnitys asiaa loppuun asti, sillä vaatekaapeissa (eli kuvissa näkyvässä "sängynpäädyssä") ei taustalevyn lisäksi ole kuin ohut saneerauskipsilevy taustana. Jopa pienet naulat hulahtivat heittämällä läpi toiselle puolelle. Nyt olenkin kamppailut kysymyksen kanssa " raaskinko laittaa tapettiin teippiä?". Meillä jäi rakennusajalta kaksipuoleista voimateippiä joka varmasti pitäisi metallisetkin kirjaimet tapetissa, mutta jos (ja kun) kyllästyn kirjaimiin on tullut aika kyllästyä myös tapettiin, halusin tai en.

Mitä sinä tekisit, antaisitko voimateipin laulaa vai jättäisit tapetin kauniiksi itsekseen tuollaisenaan?

6 kommenttia:

 1. Tuo on niin upea ja kaunis tuo teidän makkarin tapetti! Tätä ajattelin kirjoittaa jo ennen, ennen kuin näin kysymyksesi :) Joten mä en kyllä uskaltaisi teipata. Mutta voisiko vaatekaappien sisään kiinnittää jotkut laudanpätkät vaikka sillä teipillä, joita vasten voisi sitten toiselta puolelta naulata? Tai kiinnittää vaikka yksinkertaisen taululistan, johon voisi sitten vaihdella makkarin seinän kollaaseja halutessaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään siitä tosi paljon. Tuota lautaa mieskin ehdotti kun haaveilin tauluhyllystä, juuri sen takia ettei tarvitsisi koko tapettia paukuttaa täyteen reikiä. Täytyykin ihan uudemman kerran katsoa, olisiko vaatekaapissa sopivalla korkeudella tyhjää tilaa johon lankun saisi. On se nimittäin aika rohkea veto vetäistä ne tuohon tapettiin teipillä :/ Kiitos vielä kommentistasi, olen nyt varmempi etten uskalla teippailla :)

   Poista
 2. Tekisin kirjaimista mobilen. Kirjaimet eri tasoille ja riittävän kauas toisistaan etteivät kilahtele toisiinsa :) Siimalla katosta roikkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, kiitos siitä! Täytyykin tehtä testailuja ja kiinnittää ehkä ensin muutama kirjain testiksi johonkin muuallelle kuin sängyn päälle niin ei kilahtele kirjaimet otsaan yöllä :)

   Poista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)