torstai 2. lokakuuta 2014

Makuuhuoneeseen menee hän

Muutama päivä sitten kirjoittelin, että aion ensimmäisenä kokeilla pöytää makuuhuoneeseen ja sinnehän se jäi. Se muodostaa kivan parin aikoinaan tekemäni valaisimen kanssa ja tässä huoneessa tytönkään pienet kätöset eivät pääse valaisinta tiputtamaan, kun ovi pidetään aina kiinni.Toisella puolella sänkyä on vielä vanha yöpöytä jollainen tämänkin tilalla ennen oli. Vanhat yöpöydät ovat peräisin miehen lapsuudenkodista ja hankittu jo ennen hänen syntymäänsä. Joitain vuosia sitten minä tein niille muuttumisleikin ja hyvin ovat palvelleet. 

Vanha yöpöytä.
Toiselle puolelle tuskin löytyy samanlaista rosoista pöytää joten jokin kiva erilainen pari on siihen hankintalistalla. Nähtäväksi jää tuleeko se vastaan kirpparilla vai hankitaanko se uutena.

Sängyn päätyyn olen jo pitkään kaivannut tauluja tai valokuvia. Mitään kovin suurta ja painavaa siihen ei kuitenkaan pysty kiinnittämään sillä saneerauskipsilevyn takana ei ole kuin vaatekaappi. 
Kuvissa näkyvät minun ja mieheni nimikirjaimet olen hankkinut jo edelliseen kotiin, mutta vasta nyt sain ne maalattua. Nämä olisivat ainakin menossa sängyn päätyseinälle, mutta näyttävät yksin kovin orvoilta, joten kirjaimet jäävät vieläkin odottamaan pääsyään seinälle.

Jokin canvastaulu voisi olla tarpeeksi kevyt seinään kiinnitettäväksi ja tahtoisinkin laittaa seinälle kuvan minusta ja miehestäni, mutta saakohan amatööri kuvista teetettyä hyvälaatuista canvasia? 

Viikonloppukin lähenee taas, mitähän sitä keksisi, onko teillä jo viikonloppusuunnitelmat valmiina?

8 kommenttia:

 1. Ihana pikkujakkara! Meilläkin on makkarissa pientä pintaremonttia menossa ja sopivia yöpöytiä vielä haikailen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkin olen montaa erilaista yöpöytää jahkaillut, mutta ne on vain jäänyt hankkimatta. Tämä pieni pöytä on ollut koko ajan tallissa, paljon parempi se tuossa kuitenkin on :)

   Poista
  2. Ps. ja oikein paljon tervetuloa seurailemaan :)

   Poista
 2. Kauniisti on makkarin väriharmoniat kohdallaan! <3 Kivaa viikkistä, nyt vaan ollaan ja löhötään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 Kiitos samoin myös teille, nauttikaahan löhöilystä. Me saatiin lapsille hoitajat joten hetken mielijohteesta päätettiin lähteä huomenna Tallinnaan :)

   Poista
 3. Tosi ihana tunnelma teidän makkarissa ja tuo pikku pöytä tuo kyllä hyvää kontrastia :) Ja kaunis tuo tekemäsi valaisin! Terkuin rva Lahoa rautaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Alunperin makkariin oli tosi modernit suunnitelmat, mutta tykkään tästä tällaisena paljon enemmän. Valaisin on mun silmäterä, sain pullon äidiltäni ja mainitsin äidille aina miten olisin pettynyt jos pullo menisi rikki. Rakas äitihän sitten eräänä päivänä oli hankkinut minulle varalle toisen, se vähän pilkottaakin tuolta vaatehuoneen puolelta. Nyt vain etsimään sitä oikeaa paria yöpöydälle!

   Poista
 4. Laita mulle s-postia jakkarasta, sopisikin muuten hyvin yhteen tuon pöydän kanssa :)

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jotain sydämellä? Kerro ihmeessä mitä :)